Digitale oplossingen voor drukke mode ontwerpers

ik ben je digitale rechterhandjes

Als zelfstandig ontwerper of klein fashion label wil je slim, efficiënt en duurzaam werken – zonder dat het ten koste gaat van je creativiteit.

Ik bied digitale oplossingen voor belangrijke onderdelen van jouw creatieve proces én je bedrijfsvoering. Als ontwerper met een technische tic snap ik precies waar waar jij tegenaan loopt.

Danielle_Steman_home
pattern_teal_400

Het complete pakket om je ontwerpen te produceren

sample_teal_400

De duurzame manier om prototypes te maken

catwalk_teal_400

3d product
foto's

Het levensechte alternatief voor productfoto’s

tailor_teal_400

maatvoering &
pasvorm

Alles wat te maken heeft met maten en pasvorm

3d prototyping: what you see is what you get

Digitale prototypes zijn niet alleen een duurzaam alternatief voor echte samples, digitaal 3d prototyping maakt het patroonontwikkelingsproces ook sneller en betrouwbaarder.

Daarom heb ik 3d prototyping standaard geïntegreerd in het patroonontwikkelingsproces.

In deze video’s geef ik je sneak peek hoe 3d prototyping helpt om de mode-industrie een beetje minder destructief te maken, om je geld in je zak te houden en om je time-to-market te verkorten.

Laat me gedag zeggen.

Zie hoe snel je een idee krijgt hoe je ontwerp er in het echt uitziet.

Geen video? Bekijk op YouTube 

Zie hoe makkelijk je met kleuren en prints experimenteert.

Geen video? Bekijk op YouTube 

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen. Vul je gegevens hieronder in en ik houd je op de hoogte over wat digitale 3d sampling voor jou kan doen.

Je ontvangt na aanmelding mijn tweewekelijkse nieuwsbrief (in het Engels) met voorbeelden, tips en informatie over mijn producten en diensten. Je kunt je altijd eenvoudig met één klik afmelden.

Ik kan niet wachten

Danielle is zo accuraat in haar werk, ze denkt out of the box en is zo behulpzaam gedurende het hele proces. Ik kan niet wachten om weer met haar te werken aan een volgend project.

Lynsey Dikmans

Wereldmarkt waardig

Het samenwerken met Danielle gaat echt super makkelijk (en is erg leuk). Ze is zeer vakkundig en begrijpt snel wat je wilt bereiken.

Ze doet wat ze zegt en zegt wat ze doet en zeker dat vind ik in een samenwerking ongelooflijk belangrijk. We hebben net het eerste product afgemaakt en ik ben super tevreden over het resultaat. Het eind resutaat is een goed ogend en zeer proffesioneel product. Wereldmarkt waardig.

Katja van 't Hof
The Dutch Textile Workshop

Het is mijn doel om het traditionele model van mode-productie anders vorm te geven door je digitale technologie aan te bieden die je helpen tijd te besparen, kosten te besparen en de duurzaamheid van je merk te vergroten.

Door over te stappen op digitaal kunnen we de mode-industrie een beetje duurzamer en minder destructief maken. Want het is inmiddels wel duidelijk dat het huidige model niet meer werkt.

Ik ben aangesloten bij Fashion Made in Holland en Clean & Unique. Twee platforms die er beide naar streven om de mode-industrie ten goede te veranderen. 

 

Sluit je aan als je er net zo over denkt!