geen idee waar je moet beginnen met het laten producren van je ontwerpen?

Volg een workshop, schaf de e-books aan of ga voor het full-service plan en beheer het productieproces met vertrouwen.

Je kleding laten maken kan overweldigend zijn, vooral als het je eerste keer is. Er komt veel meer bij kijken dan alleen het overhandigen van een schets aan de fabrikant. En velen voor jou zijn hierover gestruikeld en hebben het opgegeven.

Maar

sjoon pekske

ondersteunt je.

Sjoon Pekske is speciaal ontwikkeld voor kleine onafhankelijke ontwerpers en labels die vastbesloten zijn om een succes te maken van hun eigen ontwerpen, maar die de technische kennis missen om dit waar te maken.

Volg een workshop, haal de e-books in huis of ga voor het full-service plan en beheer het productieproces met vertrouwen.

Sjoon Pekske:

Sjoon Pekske betekent zoveel als “leuke outfit” in lokaal dialect

plan

Het complete pakket om productie mogelijk te maken

Dit plan leidt je door het proces van schets tot sample. Het regelt niet alleen de technische zaken, maar bereidt je ook voor op het hele fabricageproces.

workshop

het startpunt om je voor te bereiden voor productie

Deze workshop helpt je om alle informatie te verzamelen die nodig is om de patronen te maken en de productie voor te bereiden. Aan het eind van de workshop ben je helemaal klaar om je ontwerpen te laten maken.

e-books

het complete referentiemateriaal over productie

Deze e-books geven achtergrondinformatie over alle technische aspecten van productie. Je hoeft niet langer urenlang op Google en YouTube te zoeken naar antwoorden op al je vragen.

je kleding laten maken zonder je geld, je tijd of je verstand te verliezen begint hier

Are you an emerging designer without a clue where to start producing your designs ?

Then I have something for you